Belastingaangiften

Belastingaangiften: Compleet en Zorgvuldig door Cotacs

Cotacs biedt een breed scala aan diensten rond belastingaangiften, van het opstellen en indienen van aangiften vennootschapsbelasting tot het regelen van uitstel, het controleren van aanslagen en het opstellen van antwoorden op vragen van de Belastingdienst. Wij verzorgen aangiften voor zowel individuele bedrijven als voor fiscale eenheden met meerdere vennootschappen. Daarnaast begeleiden we ook internationale bedrijven bij hun Nederlandse belastingaangiften. Met onze ervaring en expertise zorgen we voor een nauwkeurige en tijdige afhandeling van al uw fiscale verplichtingen.

Waarom Belastingaangifte door Cotacs

Compleet Belastingbeheer

Cotacs verzorgt niet alleen het opstellen van uw belastingaangiften, maar biedt ook ondersteuning bij alle aangiftegerelateerde activiteiten, zoals het aanvragen van fiscale eenheden en het verzorgen van uitstel.

Vennootschapsbelasting

Wij stellen aangiften vennootschapsbelasting op voor zowel nationale als internationale bedrijven, inclusief een helder overzicht van commerciële en fiscale verschillen.

Fiscale Eenheden

Cotacs heeft ruime ervaring in het opstellen van complexe aangiften voor fiscale eenheden, waarbij consolidatie van meerdere vennootschappen vereist is.

Volledige Ondersteuning

Wij zorgen voor tijdige en juiste naleving van alle fiscale verplichtingen, inclusief registratie bij de Belastingdienst en controle van aanslagen.

Hoe het werkt

Het Cotacs proces

Laten we samenwerken!

    x
    Adres
    Burgemeester D.Kooimanweg 31
    1444BA, Purmerend
    Whatsapp Of Bel
    Tel: +31(0)6 23979205
    Openingstijden
    Ma - Za: 8.30 - 17:00
    Feest en zondagen : Gesloten